Хіти тижня. Гнів народу: У Мексиці розлючений натовп побив гвалтівника і кинув на поталу крокодилам (відео)

Правоохоронцям вдалося врятувати чоловіка.

Скріншот

У мексиканському місті Сан-Франциско-Іхуатлан, штат Оахака, розлючений натовп побив і кинув у вольєр з крокодилами 20-річного хлопця, якого підозрюють у згвалтуванні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Парня по подозрению в изнасиловании задержала полиция. Кроме того, он обвинялся в сексуальном насилии в отношении двух других женщин, одну из которых он пытался убить.

Через несколько минут после ареста возле отделения полиции собралась разъяренная толпа, требующая линчевать подозреваемого. Люди ворвались в тюрьму и вытащили задержанного из камеры. Сотрудники полиции безуспешно пытались успокоить собравшихся.

Толпа притащила парня в ближайший парк, где его раздели до трусов, жестоко избили, а затем бросили в вольер с двумя крокодилами. Полицейским удалось спасти молодого человека.

Отмечается, что 20-летний парень получил серьезные травмы во время избиения, и был доставлен в больницу в бессознательном состоянии.

Видео можно просмотреть здесь".

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...