Хіти тижня. "Головлікаря "ЛНР" в місті не буде," - мер Кременчука

Мер Кременчука Віталій Малецький заявив, що "головлікаря "ЛНР" Володимира Клімова на посаду керівника пологового будинку ніхто призначати не збирається.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вісник Кременчука.

Перед сесією Кременчуцької міської ради розгорівся скандал стосовно того, що на посаду головного лікаря Кременчуцького пологового будинку можуть призначити головного лікаря, який працював в "ЛНР". Ця інформація викликала обурення громадськості.

У ситуації надалі розбиратиметься Служба безпеки України.

"Призначати Климова ніхто не буде. Також не буде призначена ні людина на букву С., ні на букву Ю. Охочих бути головним лікарем дуже багато. В СБУ і поліцію інформація подана ще в п'ятницю", - заявив Віталій Малецький.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...