Хіти тижня. "Головне - вдало одружитись": Хто стоїть за власником NewsOne

Як хлопчина з Харківської області став власником телеканалів і підприємств? Як юнак зі Змієва став Народним депутатом?

Євген Мураєв

Власник телеканалу Newsone Євген Мураєв – це просто старанна маріонетка, якою управляє дійсно впливова людина, - пише на своїй сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер, передають Патріоти України.

“Ну а давайте розберемося хто такий сам Євген Мураєв. Як хлопчина з Харківської області став власником телеканалів і підприємств? Як юнак зі Змієва став Народним депутатом? Відповідь дуже проста! Женя Мураєв вдало одружився! На Валерії Тарановій – дочці Олега Таранова! Одного з тіньових господарів Харкова. Засновника «Україно-Сибірської інвестиційної корпорації». Дуже впливової людини в українській політиці 90-х років, наближеного до Кучми!”, – зазначив Шнайдер.

За його словами, саме Таранов звів юного Мураєва з потрібними людьми. Починаючи від Добкіна і закінчуючи Азаровим, що забезпечило молодій людині небувалий кар’єрний ріст.

“Таранов на початку 2000-х років остаточно пішов в тінь, поклавши на свого зятя всі публічні функції. Так що Євген Мураєв – це просто старанна маріонетка, якою управляє дійсно впливовий Олег Таранов. Він зараз, до речі, проживає в Москві”, – додав юрист.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...