Хіти тижня. "Голову подняли бытовые укропы. Даже "слава Украине" кричали": Найманець із РФ обурений через "невдячних донеччан" (відео)

За словами терориста, жителі непідконтрольного Україні Донецька «не хочуть бути росіянами».

Євген Скрипник обурений поведінкою мирних жителів. Фото: скріншот з відео.

Член НЗФ із РФ, який воює за "ДНР", несподівано розповів, що думає про «невдячних донецьких». Свою точку зору Євген Скрипник (позивний «Прапор») висловив в інтерв'ю, опублікованому на youtube-каналі «Сталінград», передають Патріоти України.

За його словами, жителі непідконтрольного Україні Донецька «не хочуть бути росіянами» і відкрито демонструють проукраїнську позицію. «Прапор» підкреслив: «Голову подняли бытовые укропы. Мой друг лично слышал, как кричали „Слава Украине!“ в трамвае… Таксисты, я был свидетелем два раза, откровенно хамили и грубили ополченцам».

Член НЗФ висловив упевненість, що в разі повернення територій до складу України, багато місцевих любителів "русского мира" там жити не залишаться, а першими з'їдуть «сім'ї та родичі ополченців».

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...