Хіти тижня. Господар будинку на Рівненщині захистив свою власність від розбійників (фото)

У селі Карпилівка Рівненської області група осіб в балаклавах скоїла розбійний напад на фермерське господарство.

Про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції області, передають Патріоти України.

Як повідомляється, шестеро людей в балаклавах проникли на територію фермерського господарства, в підсобному приміщенні вони зв'язали пластмасовими хомутами охоронця. У нього зловмисники випитували, хто є вдома з мешканців і де знаходяться гроші.

"Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до дому. Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де завдали удару по голові невстановленим предметом 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річну дочку і хомутом зв'язали ноги 38-річному зятю", - зазначається в повідомленні.

При цьому додається, що господар будинку на момент скоєння злочину перебував на другому поверсі. Він взяв травматичний пістолет і вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які почали втікати.

Чоловік кинувся їх переслідувати, кілька разів вистріливши в сторону зловмисників. Як з'ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події.

В результаті стрибка чоловік пошкодив зв'язки і отримав забій хребта. "Після надання медичної допомоги в Рівненській міській центральній лікарні, був відпущений додому", - уточнюється в повідомленні.

За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

"Це буде боляче, але більше не повториться": Експерт заявив, що в Україні необхідно ввести ринкову ціну на електроенергію

понеділок, 6 травень 2024, 10:24

Просто підвищувати тариф на електроенергію в Україні немає сенсу, треба проводити загальну реформу, у рамках якої ввести ринкову ціну на світло. Наразі всі регуляції у сфері енергоринку є "не мудрими і неправильними", вважає директор Центру досліджень ...

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...