Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося! Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються. Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post, повідомляють Патріоти України.
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві. Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
Війська країни-агресора Росії продовжують спроби просуватися у глибину в Сумській області. В районі Малої Корчаківки окупанти підійшли на відстань 20 кілометрів до Сум, передають Патріоти України з посиланням на DeepState. Аналітики повідомили, що росі...
Колишній бойовий медик Роман Замрій ("Йода") заявив, що його незаконно затримали представники ТЦК у Чернівецькій області, незважаючи на наявність права на відстрочку, і утримували 3 дні, передають Патріоти України. Медик розповів, що увечері 4 червня н...