Хіти тижня. "Грязных стервятников и бурых воронов мы будем уничтожать", - запорізький священник УПЦ МП пригрозив волонтерам розправою (фото)

У мережі на священика нахлинула хвиля обурливих коментарів через його пост із погрозами фізичної розправи над активістами із Запоріжжя.

Фото: 061.Запорізький священик УПЦ Московського патріархату Олександр Овчаренко написав пост у Фейсбуці з погрозами, передають Патріоти України.

"Очень сложная неделя выдалась. Дети стали просто в один момент куклами! (( Просто, можно сказать марионетками! Одних пришлось успокаивать, других "ставить в угол", третьих просто наблюдать. Но главное чуткость и не забывать, что дети есть дети. И главное их понять, а грязных стервятников и бурых воронов мы будем уничтожать. Просто. Спокойно. Без слов. Имеющий уши да услышит", - написав Олександр Овчаренко.

Відзначимо, що в недавній акції біля стін храму в районі Малого ринку брали активну участь двоє запорізьких волонтерів - Денис Буштець і Валентин Бурий. Перший відомий як "Брудний Насть" - під таким псевдонімом він пише у Фейсбуці. Таким чином, під "брудними стерв'ятниками і бурими воронами", яких зібрався "знищувати" Овчаренко, можна зрозуміти натяк на цих волонтерів. Після обурених коментарів священик видалив свій пост, але скріншот зберігся в мережі."Я конечно могу дать свои комментарии, но мне кажется батюшка с этой церкви и так все сказал. Замечу лишь то что, я не разу и нигде не говорил о своем отношении к церкви. Говорил лишь о избитых атошниках. Но все больше и больше убеждаюсь что это одни и те же люди", - прокоментував цей пост Валентин Бурий.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...