Хіти тижня. Гучне вбивство у Грузії: Застрелено екс-командувача Нацгвардії, соратника Саакашвілі і ворога Москви

МВС Грузії порушило кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Самсон Кутателадзе. Фото:hvylya.net

Колишній командувач Національною гвардією Грузії, екс-депутат грузинського парламенту, бригадний генерал у відставці Самсон Кутателадзе в понеділок був знайдений мертвим з вогнепальним пораненням в голову в місті Руставі. Про це повідомляють грузинські ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

За інформацією ЗМІ, 53-річний Кутателадзе після відставки займався підприємницькою діяльністю і був одним з власників одного з відомих ринків в Руставі. МВС Грузії порушило кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Співробітники ринку, одним з власників якого був Кутателадзе, відзначають, що він не мав ні з ким відкритих конфліктів.

Самсон Кутателадзе був депутатом парламенту Грузії в 2008-2012 роках, куди обирався від блоку "Єдиний національний рух - За переможну Грузію". У парламенті він обіймав посаду заступника голови комітету з оборони і безпеки.

Кутателадзе служив у Збройних силах Грузії з 1991 року, був командувачем Нацгвардії Грузії в 2004-2006 роках, брав участь у миротворчій місії в Іраку.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...