Хіти тижня. Гвалтівника 3-річної дівчинки піддали публічній страті (фото)

У понеділок в місті Сана, столиці арабської держави Ємен, був приведений у виконання смертний вирок, винесений пeдофілу за жеcтокую рaсправу над малолітньою дитиною.

За стратою спостерігали сотні зівак, повідомляє beztabu з посиланням на The New York Post, передають Патріоти України.

У спину 41-річного Мухаммада аль-Маграбі, лежачого на землі, пaлач-поліцейський випустив п'ять куль. Стрілянина велася в упор з штурмової гвинтівки, схожої на автомат Калашникова.

Місцем страти стала площа Тахрір в центрі Сани. У момент виконання вироку аль-Маграбі лежав на ковдрі з руками, закутими за спиною в наручники. Перед розстрілом суддя прочитав вирок.

Щоб краще бачити, що відбувається, зіваки забралися на телеграфні стовпи і дахи будинків. Телебачення організувало трансляцію страти. Крім того, багато хто знімав те вбивство засудженого на камери своїх мобільних телефонів.

За даними слідчих, Мухаммад аль-Маграбі згвалтував і убив трирічну Рану аль-Матарі.

Цей злочин через юний вік жeртви викликав великий суспільний резонанс. Багато з людей були готові вчинити сaмосуд над пeдофілом і вбивцею. В результаті аль-Маграбі доставили до місця страти під посиленою охороною, яка пересувалася на п'яти поліцейських машинах.

Після страти Яхья аль-Матарі, батько убітої дівчинки, заявив, що відчув таке полегшення, ніби заново народився. «Це перший день мого нового життя», - сказав він.

Згідно з діючими в Ємені ісламськими законами шаріату, сім'я жeртви може просити про пом'якшення покарання для засудженого до смeрті. Спосіб страти законом не визначений, пише The Daily Mail.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...