Хіти тижня. І так буває: Польща масово депортує українських заробітчан

Одне з агентств тимчасової зайнятості у Любліні нелегально працевлаштувало 63 іноземців, 62 з них – громадяни України.

У Любліні працювало багато українців-нелегалів. Фото: соцмережі.

З Польщі масово депортують українців – наші співвітчизники нелегально працювали в Любліні. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Напередодні прикордонна служба Польщі виявила, що одне з агентств тимчасової зайнятості нелегально працевлаштувало 63 іноземців, 62 з них – громадяни України. Як повідомив прес-секретар Надбужанського відділу прикордонної служби Даріуш Сеніцький, українці працювали без відповідних дозвільних документів і договорів. Українці, яких працевлаштувало агентство, займалися фізичною працею в одній з фірм на території Любліна.

Чим саме вони займалися, в прикордонній службі не повідомили. У зв’язку з цим прикордонники видали нелегалам адміністративні рішення, які наказують їм покинути територію Польщі.

Разом з тим, за інформацією Міністерства сім’ї, праці і соціальної політики Польщі, в останні роки працевлаштування іноземців у Польщі постійно збільшується. Тільки на кінець 2017 року там видали приблизно 250 тисяч дозволів на роботу для іноземців. При цьому всього в минулому році управління праці зареєстрували приблизно 1,8 млн заяв про намір доручити роботу на 6 місяців. 85% всіх дозволів на роботу і 95% зареєстрованих заяв видали саме українцям.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...