Хіти тижня. "Я бы дала больше, чтобы не трогали": Чиновниця, яку облили кислотою в Херсоні, розповіла про "ціну" атаки (фото 16+)

Керуюча справами виконкому Херсонської міськради Катерина Гандзюк після нападу знаходиться в стані, "близькому до важкого".

Катерина Гандзюк

Про це 1 серпня в Facebook повідомив юрист Масі Найєм, який відвідав постраждалу в її рідному місті, передають Патріоти України.

"Вийшла, мене облили. Відчула щось тепле. Потім зрозуміла, що одяг почав плавитися. Додому не могла піти. Перехожі намагалися промити водою", - згадала чиновниця.
Очевидці розповіли, що волосся і одяг жінки диміли від роз'їдання кислотою. За інформацією Найема, батько Гандзюк "бачив нападника ще пару днів назад, коли Катя була в Києві". Додаткових подробиць про зловмисника юрист не навів.
З чуток, за напад на Гандзюк заплатили близько $ 500, уточнила сама потерпіла. "Я б дала більше, щоб не чіпали. Я не боюся - це частина моєї роботи. Я відчувала, що після нерозкритих злочинів в Одесі, після того, що 32 дні поліція Херсона намагалася встановити, що (потерпілий від побиття) Сергій Нікітенко - журналіст , відчувала, що я - наступна", - заявила чиновниця.

Гандзюк підкреслила, що "не спілкується ні з якими правоохоронцями з Херсона". Найєм поінформував, що поліція досі не встановила, чим саме облили жінку.

Як ми повідомляли раніше, Катерина Гандзюк відома своєю проукраїнською позицією і виступами проти місцевого ГУ Нацполіції.

Опублікував: Олег Устименко

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...