Комусь перейшла дорогу? Чим відома Катерина Гандзюк, яку облили кислотою у Херсоні

Керуюча справами виконавчого комітету Херсонської міськради Катерина Гандзюк, яку вранці невідомий облив кислотою, перебуває в реанімації, повідомляють Патріоти України.

Чим відома Катерина Гандзюк

Катерина Гандзюк відома своєю проукраїнською позицією та виступами проти місцевого ГУ Нацполіціі. Так, восени 2017 вона фактично звинуватила керівника Управління захисту економіки Нацполіціі в Херсонській області Артема Антощука у вимаганні хабара через третіх осіб.

Херсонський міський суд частково задовольнив вимоги поліцейського про спростування заяв, визнав деякі з них недостовірними, але навіть не зобов’язав Гадзюк їх спростовувати.

На думку брата нардепа від Блоку Петра Порошенка Мустафи Найєма Масі Найєма, напад на Катерину Гандзюк здійснено на замовлення місцевих проросійських сил. Про це він написав у Facebook.

"Його хтось таки найняв, у нього було завдання вилити кислоту Каті в обличчя. З цим завданням хлопець впорався – Катя у реанімації. Те, що це зроблено місцевими проросійськими силами, немає сумніву. Те, що цю справу не розслідуватимуть у Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області належним чином, – нам це так само відомо", – написав Найєм.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...