Хлюпнули кислотою в обличчя: У Херсоні напали на відому активістку, яка працює в мерії

Коли жінка вийшла їх під'їзду, до неї відразу з кущів попрямував чоловік 20-25 років з ємністю в руках.

Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

Вранці у вівторок, 31 липня, в Херсоні напали на керуючу справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міський голова Херсона Сергій Нікітенко.

"Чоловік чекав біля під'їзду, і виплеснув на Катю кислоту. У неї серйозні опіки. Зараз вона в лікарні, ніяких подробиць поки немає. Прошу, що не поширюйте неперевірену інформацію", - підкреслив мер міста.

За даними ЗМІ, напад стався на вулиці 49 Гвардійської дивізії близько 8:47 ранку. Так, коли жінка вийшла їх під'їзду, до неї з кущів попрямував чоловік 20-25 років з ємністю в руках, - він виплеснув вміст посуду в обличчя Гандзюк, після чого втік.

Постраждалу з опіками госпіталізували. Попередньо правоохоронці збираються кваліфікувати інцидент за статтею про хуліганство. Вживаються заходи з розшуку нападника.

Варто зауважити, що раніше Гандзюк потрапляла в епіцентр скандалу, коли восени 2017 року фактично звинуватила начальника Управління захисту економіки Нацполіціі в Херсонській області Артема Антощука у вимаганні хабара через третіх осіб. Херсонський міський суд частково задовольнив вимоги правоохоронця про спростування заяв, визнав кілька з них недостовірними, але навіть не зобов'язав Гандзюк їх спростовувати.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...