Хіти тижня. "Я хочу выпить за всех вас!": У Київському СІЗО влаштували банкет до дня народження кримінального авторитета (відео)

У кадр також потрапив момент, як так званий "смотрящий" за Київським СІЗО вітає "авторитетного" іменинника.

Київський СІЗО. Ілюстрація:ТСН

У мережі з'явилося відео святкового застілля в Київському слідчому ізоляторі з нагоди дня народження одного з кримінальних авторитетів. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі EuroMaydan, передають Патріоти України.

У кадр також потрапив момент, як так званий "смотрящий" за Київським СІЗО, Алік Хусанулін вітає авторитетного іменинника. "Давай, брат! З днем народження! .. Свободи нам, здоров'я", - сказав він на камеру.

Алік Хусанулін

В описі до ролика сказано, що "колишній керівник СІЗО підтвердив: "святкують в прогулянковому блоці біля корпусу "Катька"".

Слід зазначити, що на відео є титри "СІЗО в Грузії".

"На напис на відео не дивіться, це Київське СІЗО. Подивіться на виробників напоїв на столі. Святкує грузинський авторитет, тому покликав співвітчизників і старших по СІЗО", - пояснюється в тексті.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...