Хіти тижня. "Я не могу быть предателем для РФ. Я - гражданин Украины": Екс-найманець "ДНР" хоче свідчити проти Росії у Гаазі (відео)

Найстрашнішим в окупації екс-колаборант вважає те, що не працюють закони та не розслідуються злочини.

Володимир Бакланов готовий свічити проти РФ. Фото: скріншот з відео.

Екс-терорист «ДНР», учасник програми СБУ «На тебе чекають вдома» Володимир Бакланов заявив, що в будь-який момент готовий їхати в Гаагу щоб свідчити в міжнародному суді про злочини Росії на Донбасі, передають Патріоти України.

Так, відповідаючи на відповідне запитання, Бакланов заявив: «Я буду готовий до цього». При цьому на питання, чи не шкодує він про те, що покинув «ДНР» і «чи розуміє, що тепер є для Росії зрадником», екс-бойовик відповів: «Я не можу бути зрадником для Російської Федерації. Я - громадянин України».

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...