Хіти тижня. "Я ніколи не була українською співачкою": Віра Брежнєва зробила скандальну заяву (відео)

Співачка зізналася, що ніколи не співала українською.

Віра Брежнєва. Фото: соцмережі.

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва заявила, що не вважає себе українською співачкою. Так вона прокоментувала опис у "Яндексі", де її характеризують у такий спосіб. Про це зірка розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу "Емпатія Манучо", передають Патріоти України.

"Я українською співачкою не була, тому що не брала участі ні в одній "Пісні року". Так вийшло, що Україна мене не сприймала такою", — заявила Брежнєва.

Також Віра додала, що українська співачка, на думку суспільства, повинна співати українською мовою. А у неї таких пісень немає.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...