Хіти тижня. "Я ожив. Дякую, Україно!": Російський співак розповів про свій візит в Україну

Знаменитий російський фотохудожник, композитор та співак Олексій Лебединський, більш відомий як Професор Лебединський, поділився у соцмережах про свої враження від України.

Олексій Лебединський

На своїй сторінці в Facebook Професор Лебединський, який проживає у США, розповів, що найбільше вразило його під час поїздки до Києва та Одеси, передають Патріоти України.

"Хотів вам писати про Україну під час поїздки. Але не виходить. За два дні сталося стільки подій, зустрічей і змістовних розмов, скільки за рік в Майамі не відбувається. Настрій прекрасний, люди - просто пісня. Напевно, я відразу потрапив в чудову компанію . Спасибі всім, хто тут поруч зі мною. Київ прекрасний. Люди, яких я бачу - живі, розумні, гумористичні, душевні. Я ожив. Дякую, Україно!", - написав артист.

Проте не все виявилось таким душевним, як написав Лебединський. Один епізод змусив артиста згадати те, що він прагне вже давно забути.

Неприємно вразили Лебединського залишки "совка" в Україні. Прогулюючись повз залізничний вокзал, йому з товаришем здалося, що загальна атмосфера там нагадує колишній Радянський союз. Це він побачив у настрої людей, бруді на вулиці, запахах, обличчях.

"Обличчя, запахи, загальна атмосфера пригніченості, бруду, настороженості і нещастя - це той самий совок, якого я не хочу більше ні бачити, ні відчувати".

Як підкресли артист, йому 5 хвилин вистачило, щоб пригадати весь той жах, який він прагне не згадувати більше ніколи.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...