Хіти тижня. ''Я сепаратистка і пишаюся цим!'': На вокзалі Києва українська військова виявила співробітницю-фанатку Путіна (фото)

Жінка відверто зізналася, що вона була би не проти, якби столицю України захопили росіяни.

Пані, яка любить Путіна. Фото: соцмережі.

У Києві на залізничному вокзалі працює касирка-сепаратистка, яка відкрито підтримує агресію глави РФ Володимира Путіна в Україні. Про це на своїй Facebook сторінці повідомила медик і військовослужбовець Ірина Йосипенко, розповівши про діалог із фанаткою "русского міра" й опублікувавши її фото, передають Патріоти України.

За словами Йосипенко, вона хотіла терміново купити квиток на поїзд, але каса для УБД була закрита. При цьому в касі для військовослужбовців працював комп'ютер і було увімкнене світло.

"З третього мого наполягання викликати касира й обіцянки піти до начальника вокзалу хтось із співробітників пішов-таки цього касира шукати. Через 5 хвилин у касу, нарешті, вальяжно заходить жінка, весело сміючись і ще продовжуючи розмову з кимось позаду себе", - розповіла вона.

Далі Йосипенко привела зміст діалогу з безвідповідальним касиром, яка виявилася прихильницею політики агресора:

- Шановна, якби ми так воювали, як ви працюєте, Путін давно б у Києві був.

- Правильно б зробив.

- Ви сепаратистка?

- Так! І пишаюся цим!

- І не боїтеся так нахабно про це заявляти?

- Це моє конституційне право - мати свою думку. І я цю думку висловлюю. І не нахабно, а відкрито і гордо!

"Після такої відповіді у мене не було слів, як і часу. Я її просто сфотографувала, поки вона мені надавала інформацію й оформляла квиток", - додала Йосипенко.

Користувачів мережі обурила позиція сепаратистки і вони заявили, що про цей інцидент необхідно повідомити правоохоронцям або прогнати жінку в Росію.


Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...