Хіти тижня. "Я сказав йому:"Ти що клоун?" Я не знав, що це діти": Учасник затримання сина нардепа під час пограбування магазину розповів подробиці інциденту

Учасник затримання зловмисника зазначив, що він не повірив, що це справжнє пограбування. У момент нальоту на магазин чоловік стояв біля прилавка і купував продукти.

Під час спроби пограбування магазину. Фото:уніан

Один з учасників затримання сина народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Попова під час спроби пограбування магазину розповів подробиці інциденту. Про це повідомляє Цензор.Нет, зазначають Патріоти України.

"Перше, що я сказав йому:" Ти що клоун? Іди сюди! "Я не знав, що це діти. Вони ж в балаклавах були", - сказав Борис Опанасенко.

Учасник затримання зловмисника зазначив, що він не повірив, що це справжнє пограбування. У момент нальоту на магазин чоловік стояв біля прилавка і купував продукти.

За словами Опанасенка, він не злякався, не дивлячись на наказ підлітків відвідувачам магазину "лягти обличчям в підлогу". На таку непокору зловмисники явно не розраховували. "Це була реакція старого солдата", - сказав Борис.

Як повідомлялося раніше, інцидент стався 26 листопада на проспекті Рокоссовського в Києві. У продуктовий магазин увірвалося двоє в балаклавах. Один з них був затриманий.

Затриманим виявився 14-річний син народного депутата і громадського активіста. У нього було вилучено балаклаву, стартовий пістолет. За гарячими слідами затриманий і другий зловмисник. Він 2002 року народження.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...