Хіти тижня. "Я виступала за те, щоб жінки не пускали молодих хлопців на війну", - Ніна Матвієнко зробила гучну заяву (відео)

Чи встояла б Україна. Якщо б не її героїчна молодь, у всі часи? Чи має право матері зупиняти дії сина? Народна артистка України має власну думку, на котрій наполягає

Окрім війни не потрібно забувати і про те, що націю потрібно розвивати. А для цього потрібно, щоб молоді хлопці не йшли масово помирати, а залишалися будувати свої сім’ї. Таку думку висловила народна артистка України Ніна Матвієнко у ефірі програми на телеканалі ZIK, повідомляють Патріоти України.

«Деякі священики мені радили не їхати на Західну Україну, бо, мовляв, мене там не сприймуть. Це було у той період, коли наших молодих хлопців масово мобілізовували і відправляли на війну. Тоді я виступала а те, щоб жінки не пускали дітей на війну, і щоб ховали їх», – розповідає народна артистка України.
За її словами, це підняло хвилю обурення, мовляв, як така патріотка може займати таку позицію.
«Я розуміла, що коли мати має одного сина, то вона може вже більше ніколи його не побачити. Адже окрім війни не потрібно забувати і про те, що націю потрібно розвивати. А для цього треба, щоб молоді хлопці не йшли помирати, а спочатку взяли дівчат заміж, народили дітей, а вже тоді йшли захищати Вітчизну. Натомість на війну пішли діти, які ніколи не тримали зброю в руках, і додому деякі з них вже не повернулися» – пояснила свою позицію Ніна Матвієнко.
Народна артистка вважає, що в країні передусім відбувалась кланова війна. І на початку конфлікту був не той захист, який мав би бути з боку Збройних сил України.
«Тільки зараз ми починаємо розуміти, як потрібно воювати і захищати країну. Адже вести війну повинні професійні військові, а не діти. Саме до цього я і закликала людей», – наголосила Ніна Матвієнко.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...