Хіти тижня. Яблуко від яблуні: Недруги Антона Геращенка показали хоббі малолітнього сина нардепа (фото)

Журналісти знайшли фотографії, де дитина стріляє з переносного кулемета Калашникова, причому, судячи по стрічці, бойовими патронами.

Антон Геращенко. Фото: Страна.

Син нардепа від "Народного фронту" Антона Геращенка, який, за інформацією ЗМІ, пішов з поста радника Арсена Авакова, любить зброю і часто публікує знімки, де позує з нею. Новину передають Патріоти України.

Журналісти знайшли фотографії, де дитина стріляє з переносного кулемета Калашникова, причому, судячи по стрічці, бойовими патронами. Також він цілиться з пістолета "Макарова". Також на одному з торішніх знімків Вітя позує з убитим зайцем - за вуха тримає здобич, вбиту, швидше за все, дробом.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...