Хіти тижня. Як олігарх замітав сліди злочину: Родичі вбитої жінки розповіли скандальні подробиці

Речі, які могли б допомогти в розслідуванні справи гучного ДТП за участю авто українського мільйонера Петра Димінського, були вивезені з будинку підприємця, а один з автомобілів нібито був вкрадений.

Про це повідомила мама загиблої Наталі Тріли Марія, передають Патріоти України з посиланням на видання "Факти".

"Коли поліцейські приїхали до Димінського додому, звідти вже все було вивезено. Якісь люди мили в будинку підлоги і стіни. Очевидці розповідали, що відразу після ДТП Димінський пересів у "Лексус" зі свого кортежу і поїхав з місця трагедії. "Лексус" теж зник. Охоронці Димінського заявили, що автомобіль нібито вкрали", - зазначила мати загиблої дівчини.

За словами жінки, очевидці трагедії говорили, що за кермом автомобіля знаходився не охоронець Димінського, а інший чоловік.

"Один чоловік чітко сказав, що бачив за кермом "Мерседеса" сивого чоловіка. Але коли я на наступний день приїхав до нього, він вже заявив, що нікого не бачив. Очевидно, людей залякують", - заявив брат загиблої Степан.

Зараз, коли постало питання про продовження підозрюваному запобіжного заходу, з'ясувалося, що охоронець підпадає під амністію, але розслідування даної справи продовжили до 19 лютого.

Заплутує справу і нібито наявність ДНК-експертизи, яка показала, що за кермом був зовсім не охоронець мільйонера.

"Спочатку привселюдно заявляють про результати експертиз, а тепер виявляється, що це таємниця не тільки для нас, але і для прокурора. Створюється враження, що за нашою спиною хтось з кимось домовляється. Зрозуміло, чому провину поклали на охоронця. Він важко хворий, і очевидно, що йому не дадуть великий термін. Посудіть самі: ще навіть не було вироку, а вже говорять про амністію", - сказала Марія.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...