Хіти тижня. "Як після жовто-блакитних стрічок на голові, берізки і георгіївські стрічки стали для нього найперспективнішими?" - Екс-дружина Тимощука про зрадливий вчинок футболіста (фото)

Екс-капітан української футбольної збірної у своєму ресторані в РФ активно пропагує символ російської агресії проти України.

Анатолій Тимощук. Фото:politeka.net

Скандальний рекордсмен збірної України за кількістю зіграних матчів Анатолій Тимощук безсоромно пропагує георгіївські стрічки в своєму ресторані в Росії. Про це розповіла у своєму Facebook дружина футболіста Надія Навроцька, яка знаходиться в шлюборозлучному процесі з нинішнім тренером "Зеніту", передають Патріоти України.

"Пропаганда стрічок на фоні берізок в ресторані екс капітана збірної України Толіка Тимощука. Це лише один з прикладів, куди Толік інвестував семизначні суми у валюті з сімейних рахунків. Тепер я розумію чому Толік так не хотів у складі збірної відвідувати поранених українських солдат. Адже у той же час, коли він робив селфі у госпіталі з хлопцями, паралельно будувалися ресторани під майбутній шабаш стрічок.

Пам'ятаю фото того рудоволосого пораненого солдата з фото... цікаво, що і йому Толік дивився в очі, пожимав руку і щось розповідав... І ті солдати, мабуть, вірили у щирість капітана збірної, за яку вболівали... Як і сотні тисяч інших вболівальників...

Цікаво як то вийшло, що Толіку, після всіх його прапорів і жовто-блакитних стрічок на голові, прийшло в голову, що серед берізок і стрічок інвестиції для нього найперспективніші? Що йому пообіцяли в Росії і за що він погодився перевдягтися у інші стрічки?", - написала дівчина, виклавши відповідні світлини.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...