Хіти тижня. Як популярний український артист розважав росіян у новорічну ніч (відео)

Андрій Данилко разом з "мамою" Вєрки Сердючки Інною Білоконь виступив в новорічну ніч в одному з модних закладів Московської області.

Фото: "Апостроф".Відомий український шоумен, суддя шоу "Х-Фактор" Андрій Данилко, який прославився завдяки перевтіленню у провідницю Вєрку Сердючку, в новорічну ніч виступав під Москвою. Відповідне відео і фото опублікував в своєму Instagram відомий російський ведучий і актор В'ячеслав Манучаров, передають Патріоти України.

Судячи з усього, Андрій Данилко разом з "мамою" Вєрки Сердючки Інною Білоконь виступив в новорічну ніч в одному з модних закладів Московської області, про що свідчить геотеги під відео та фото.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....