Хіти тижня. Як росіяни несуться на Керченську переправу: Блогер розповів, як новозбудована споруда "вбиває" кримчан

Чоловік зазначає, що "керчанці пам'ятають, що раніше без проблем дорогу можна було перейти в будь-якому місці".

Фото: ИноСМИ."З Керчі. На центральному ринку торговці розповіли, що "Будинок колгоспника", в якому нині розташовується кілька магазинів, бар, ремонт одягу та взуття буде розігнаний, а в цій будівлі розташується ... православний монастир", - пише у своєму блозі на "Обозреватель" блогер Art Zed, передають Патріоти України.

"Торгові місця обіцяють надати поблизу від старих.
На дорогах міста продовжують гинути люди. Тільки за вчорашній день на смерть задавлені два пішоходи, а за поточний рік рахунок йде на десятки загиблих. На літню жінку наїзд стався на пішохідній частині, вантажівка з товаром здавав назад, а дівчину, молоду викладачку танців, збили на пішохідному переході. Збив росіянин, що мчав на поромну переправу, на цій ділянці через них часто бувають і аварії і наїзди.
Для більшості росіян, які несуться з/на переправу взагалі не існує нерегульованих пішохідних переходів.
Сьогодні вже було кілька аварій і один наїзд на пішохода, на нерегульованому переході.
Пару років тому на В. Сонячному на переході два дні поспіль були наїзди зі смертельними наслідками, після чого було вирішено встановити, на більш небезпечних ділянках світлофори, але вони часто виходять з ладу.
Керчанці пам'ятають, що раніше без проблем дорогу можна було перейти в будь-якому місці".

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...