Хіти тижня. Як схуднути до Нового року: ТОП-5 порад від дієтологів

Варто налагодити режим дня, відмовитися від мучного і зайнятися спортом.

Ілюстрація: segodnya.ua

Майже кожна жінка намагається скинути кілька зайвих кілограмів до свят або важливого заходу. Але початок пляжного сезону і наближення Нового року змушує кожну дівчину дуже критично розглядати відображення в дзеркалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на podrobnosti.ua.

До Нового року залишилося пару тижнів, і ми поділимося з вами порадами, які допоможуть позбутися від декількох зайвих сантиметрів на талії.

Почнемо з найпростішого для початку швидкого схуднення - з режиму дня.

Найчастіше обмін речовин порушується через відсутність стабільності біологічного годинника організму. Більш того - внутрішні органи через порушення біологічних ритмів починають неправильно працювати, а, отже, неправильно засвоювати корисні речовини. Виробіть собі чіткий графік вашого життя. Зрозуміло, що за нинішніх умов це дуже важко, але хоча б дотримуйтеся більш-менш певного режиму дня, і це вже половина справи.

Намагайтеся не брати взагалі продукти в магазині - з сьогоднішніми досягненнями в біохімії ці продукти часто вже не натуральні. А як впливають різні хімічні добавки на організм сьогодні ще точно ніхто не знає. Однак, навіть найпростіші спостереження говорять, що хімія згубно впливає на організм.

Те ж саме стосується продуктів, напханих гормонами. Наприклад, курям додають гормон росту м'язів. У результаті у чоловіків, регулярно їли цих курей, відзначається збільшення тазу і кульшових м'язів - як у жінок.

Відмовтеся повністю від газованої води. Будь-якої. Це істотно допоможе швидко схуднути. Пийте натуральну воду.

Постарайтеся повністю виключити з раціону всі борошняні вироби. По-перше, сьогодні хліб містить багато шкідливих харчових добавок, а по-друге - балерини ніколи не їдять мучного.

Ідіть з-за столу злегка не доївши, не їжте після 18:00, їжте небагато, але помалу. І, найголовніше, ніколи не їжте перед сном! Будь він хоч вдень, хоч вночі.

Ведіть активний рухливий спосіб життя. Не сидіть вдома, а якщо сидите - відкрийте кватирку і займайтеся домашніми справами з фізичним навантаженням.

Киньте палити і пити. Займіться спортом. Найкраще - біг вранці і вечорами по півгодини середнім темпом.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...