Хіти тижня. "Яка армія у нас є, з такою і будете воювати": Роман Цимбалюк поставив на місце пропагандистів Кремля на росТБ (відео)

Український журналіст також прокоментував закиди російських телеведучих про те, що російська армія в одному з рейтингів знаходиться на другому місці з обороноздатності, а українська - лише на двадцять дев'ятому.

Роман Цимбалюк. Фото: скріншот з відео.

Український журналіст Роман Цимбалюк, який працює в Москві, спритно поставив на місце російських пропагандистів з телеканалу "Росія1", які обурювалися можливими поставками американського летального зброї в Україну, передають Патріоти України.

"А з приводу поставок летальної або нелетальної зброї. Нам, звісно, Захід допомагає, може не настільки багато, як нам хотілося б. Але виникає одне маленьке питання - чого ви так сполошилися з приводу летальної зброї? Вас же там (на Донбасі - ред.) немає? Вас же там немає?" - заявив український журналіст у прямому ефірі.

Цимбалюк також прокоментував закиди російських телеведучих про те, що російська армія в одному з рейтингів знаходиться на другому місці з обороноздатності, а українська - лише на двадцять дев'ятому. "Тут дуже багато було сказано про Україну і про наші збройні сили. Але я вам скажу наступне: яка армія у нас є, з такою і будете воювати", - підкреслив він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...