Хіти тижня. "Яке горе, яка трагедія… Який гарний хлопець, вихований. Проживав разом з бабусею. Бабуся тяжко хвора": Охтирка вийшла провести у останню путь справжнього героя (фотофакти)

Олександр Бондар з 2016 року проходив службу в лавах ЗСУ, з честю і гідністю виконував свій військовий обов’язок по захисту України, її територіальної цілісності та суверенітету в зоні проведення АТО.

Похорон Олександра Бондаря. Фото: соцмережі.

Сумщина втратила ще одного свого захисника – в зоні АТО обірвалося життя 27-річного охтирчанина Олександра Бондаря. Про це повідомляє Фейсбук-спільнота “Подслушано в Ахтырке”, передають Патріоти України.

Сьогодні, 1 травня, загиблого військовослужбовця привезли на прощання у рідне місто, на вулицю Армійську. “Яке Горе , Яка Трагедія … Олександр мій сусід по будинку. Який гарний хлопець, вихований. Проживав разом з бабусею. Бабуся тяжко хвора. Як його могли забрати в АТО ??? Недавно помер і його старший брат Артем. Така трагедія в родині , Як його могли забрати на війну???” – пише в соцмережі, висловлюючи співчуття, Лідія Добробабенко-Клименко.

Жителі Охтирки із розпачем сприйняли звістку про втрату свого земляка і розділяють горе скорботи. Олександр Бондар з 2016 року проходив службу в лавах ЗСУ, з честю і гідністю виконував свій військовий обов’язок по захисту України, її територіальної цілісності та суверенітету в зоні проведення АТО. Церемонія прощання пройшла в будинку, де він проживав, поховано воїна на Юріївському кладовищі.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...