Хіти тижня. Яке йшло, таке й здибало: Нова дівчина Іллі Ківи вважає свого обранця ідеалом чоловіка

Щасливим "мисливцем" наразі був не запальний "соціаліст". Цікаво було б почути думку і колишньої.

Скандальний голова Соціалістичної партії України, екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа і його дівчина відверто розповіли про свої стосунки і роман, який стрімко розвивається.

Щаслива пара розповіла про свої стосунки. Так в інтерв'ю ТСН заявили, що познайомилися в спортзалі завдяки власним дітям, зазначають Патріоти України.

"Познайомилися ми в спортзалі. У нас сини від колишніх стосунків, яким по п'ять років, ходять в одну секцію. Ми бачилися, зустрічалися часто. В один прекрасний день наші діти затрималися трохи довше. Ну і, поки ми чекали наших дітей, ми випили кави і зачепилися на тему МВС. Тому що я там продовжую навчання, в Національній академії внутрішніх справ. Я буду юристом. Мені потрібна була допомога з приводу МВС. Тому що мені треба було поступати, у мене були запитання, і на тлі цього почали спілкуватися. Це було в липні 2017 року. І так воно все закрутилося", - розповіла 33-річна Катерина Мазур.

За її словами, вже через місяць стосунків вона переїхала до Кива на зйомну квартиру, хоча у неї самої є в Києві апартаменти на 100 кв. метрів.

"Ми втрьох. У мене є собака ще. Його звуть Семен, сім років улюбленцю, породи чихуахуа. Ілля до нього звикає. А Семен боїться Іллю. Але особливо мені було важко залишити на час дитину і переїхати на знімну квартиру. Почуття затьмарили розум" , - розповіла Мазур.

За її словами, в її квартирі живуть батьки і її син, з яким вона бачиться кожен день.

Сам Ківа зізнається, що саме дівчина була ініціатором їхніх стосунків.

"Хіба не бачите, що це Катя - ініціатор нашого знайомства. Я 12 років сюди ходив і горя не знав. Блондинка, красива. Я люблю блондинок і красивих дівчат", - додав скандальний політик.

Мазур також зізнається, що Ківа - ідеальний чоловік для неї.

"Ілля для мене - приклад ідеального чоловіка. Все, що мені подобається, і все, що я шукала, я знайшла в цій людині. Удома він не скандальний. Удома він домашній. Це абсолютно дві різні людини", - розповіла Мазур.

"Я просто мати. У мене є син. Я ніколи не була заміжня. Але стосунки у мене були. І я просто жінка, незважаючи на те, що я вчуся і у мене є мої хобі. Мій батько працює тут у спортклубі дуже довго - тренер зі східного єдиноборства, карате. Напевно, років із 16 я сюди ходжу. Це сімейний клуб. Всі один одного знають. Ілля сюди ходить 12 років. Ми довго не зустрічалися. Моя мама на сьогодні не працює. Вона мені допомагає з дитиною", - додала дівчина.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...