Хіти тижня. "Якого х*я ти гадиш у моєму місті?": У Києві з'явилися ще одні радикальні "вартові" порядку (фото, відео)

У Києві з'явилася молодіжна громадська організація "Лицарі міста", яка закликає жителів дотримуватися порядку в громадських місцях.

"За спокійний сон городян, за безпеку кожного громадянина, за чистоту вулиць", - йдеться на сторінці активістів у Facebook, передають Патріоти України.

Однак учасники організації не завжди мирним шляхом спілкуються з жителями. "Лицарі міста виступають проти насильства, але іноді нам просто не залишають вибору", - пояснюють вони свою неадекватну поведінку.

На Telegram-каналі організації наголошується, що, в основному, молодики "патрулюють" двори, зупинки.

"Якого х*я ти гадиш у моєму місті? Підняв свій бичок і викинув у смітник!", "Шановний, навіщо ви кинули бичок? Підніміть і викиньте в урну будь-ласка. Вам подобається жити в л*йні?", - так вони звертаються до порушників.

"Так мені подобатися сміття!" - була відповідь. "Бух-бах! Шановний моментально цілує асфальт і навряд чи ще колись захоче смітити", - зазначають активісти.

Ще один випадок вони навели як приклад. Чоловік теж не хотів піднімати недопалок. "Відлетів метра на півтора. З поламаним носом, раком поліз за бичком і викинув", - написали "лицарі".

На їхньому Youtube-каналі опубліковані ролики, де після відмови підняти недопалок у людиню направили газовий балончик, ще один чоловік викликав поліцію.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...