Хіти тижня. "Євробачення-2018": Українська співачка "не вгадала" з вибором пісні (відео)

TAYANNA, яка є фіналісткою Національного відбору на "Євробачення-2017" може не потрапити на національний відбір пісенного конкурсу в 2018 році.

Фото: Апостроф.Українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк), яка є фіналісткою Національного відбору на «Євробачення-2017» може не потрапити на національний відбір пісенного конкурсу в 2018 році, який стартує в Україні вже 10 лютого. Пісня, яку вибрали співачці її фани, порушує регламент "Євробачення", а це в свою чергу може позбавити її права на участь в конкурсі, передають Патріоти України з посиланням на Комментарии.

У грудні 2017 року співачці пісню вибрали слухачі радіостанцій NRJ і «Люкс ФМ». За результатами проведених голосувань лідером стала композиція «Квітка» з альбому «Тримай мене».
За словами співачки, вона нагадала, що обраний трек не може брати участь в конкурсі. Згідно з його незмінними правилами, пісні всіх охочих позмагатися за першість в «Євробаченні» не повинні звучати і поширюватися де-небудь мінімум за рік до старту Національних відборів.
TAYANNA подякувала своїм шанувальникам за вибір композиції, проте тепер для участі співачці належить за короткий термін представити журі нову конкурсну пісню.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...