Хіти тижня. Юдина доля: З похорону вбитої окупантами кримсько-татарської активістки прогнали заступника постійного представника президента РФ (відео)

Люди не захотіли бачити зрадника на траурних заходах.

Скрін відео

У захопленому Росією Криму з похорону кримської татарки-активістки Веджіє Кашкa прогнали колишнього главу Сакського регіонального меджлісу, "заступника постійного представника президента РФ" Володимира Путіна на півострові - Ескендера Білялова. Про це свідчить відео, викладене в Youtube, передають Патріоти України.

Пособник окупантів прийшов до дому загиблої, люди попросили його покинути траурний захід, і той пішов під крики "Сатк'ин" (зрадник).

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...