Хіти тижня. Ізя Абрамович Штайман пропонує назавжди покінчити з Надією Савченко

Нещодавно нардеп Савченко на засіданні парламентського комітету нацбезпеки і оборони, коментуючи закон президента про реінтеграцію Донбасу, нагадала, що за часів Радянського Союзу було таке поняття як вороги народу.

Надія Савченко

За словами Савченко, так в ті роки називали бійців УПА, їх зробили на довгі 70 років ворогами та зрадниками народу, передають Патріоти України з посиланням на ResistanceToday.

Савченко підкреслила, що зараз Україна повторює історичну помилку СРСР, називаючи ворогами народу тих, хто зараз воює на Донбасі в рядах "ЛНР" і "ДНР", захищаючи ті ж інтереси, що були свого часу у бійців УПА.

Палку промову Савченко різко перервав нардеп Юрій Береза, заявивши, що Савченко «несе маячню», займається російською пропагандою, захищаючи людей, які вбивають на Донбасі, які зазіхають на територіальну цілісність єдиної України.

Перепалку між Березою та Савченко перервав глава комітету Сергій Пашинський, звернувшись до Берези. «Сьогодні в російській пресі і по всіх лініях пішло, що цей президентський законопроект є оголошенням війни Росії. Завдання деяких сил зірвати прийняття цього закону. Вам зрозуміло тепер?», - резюмував Пашинський.

Ізя Штайман - Надії Савченко: "После таких слов тебя надо лишить не только МАНДАТА, но и ГРАЖДАНСТВА УКРАИНЫ! Ты обидела не только истинных патриотов - воинов УПА, но весь народ Уркаины, сравнив УПА с убийцами, насильниками и кремлёвскими недоумками!!!"

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...