Хіти тижня. "Как приехала, так и уедешь": Кримчани поставили на місце приїжджу росіянку

Ненависть місцевих жителів до росіян, що "понаїхали", тільки зростає...

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму зростає невдоволення росіянами, які приїхали на відпочинок, та їхньою поведінкою, передають Патріоти України.

"Крим. Ненависть севастопольської в*ти зростає до тих, хто понаїхав. "Ви до нас приєдналися, нас ніхто не питав, це ваше рішення було". "У нас особливо теж не питали", - процитував блогер Кримський бандерівець у Twitter.

Так, кримчани обзивають росіян, які приїжджають у відпустку на окупований півострів, "бидлом", а також радять приїжджим відправитися туди, звідки вони прибули. "Бидло одне", "Це якось неправильно, люди різні, але бидлуватих і правда забагато", "Я коли приїхала в 2015 році, була такої ж думки про місцевих", "Як приїхала, так і поїдеш", "Шановні, кого тут щось не влаштовує, поверніться, звідки приїхали. Нам без вас тут легше дихається! Ми на вас тут не чекали", - виникла суперечка між місцевими та тими, хто "понаїхав".

"Як приїхала, так і поїдеш": кримчани повстали проти росіян

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...