Хіти тижня. Кара з неба? Російський режисер, який обізвав українців "убогими", в комі

27 листопада Табаков був екстрено госпіталізований у Москві. Весь цей час він знаходиться у лікарні. 25 грудня стан актора різко погіршився.

Фото: ЗМІ

Російського актора і режисера Олега Табакова, який раніше назвав українців "убогими, темними і неписьменними" людьми, ввели у штучну кому, повідомляють Патріоти України з посиланням на РЕН ТВ.

Так, керівника МХТ ім. Чехова ввели у штучну кому, або, як висловлюються лікарі, він знаходиться у стані медикаментозної седації.

Зазвичай при важких захворюваннях, коли стан людини не поліпшується протягом тривалого часу, до такого заходу вдаються, щоб зняти навантаження з ослаблих від боротьби з недугою органів.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...