Хіти тижня. Кажуть, навчались "на тимчасово підконтрольній Україні території": Випускники військового вишу Харкова пішли служити "ДНР" (відео)

Троє курсантів Харківського національного університету цивільного захисту, які закінчили виш у 2017 році, стали співробітниками "МНС ДНР".

Екс-курсанти харківського університету цивільного захисту присягнули сепаратистам

Про це повідомило "міністерство інформації" сепаратистів, передають Патріоти України.

Так званий міністр із надзвичайних ситуацій Олексій Кострубицький вручив Євгенові Овчинникову, Олександрові Волошину та Юлії Крижановській "погони офіцерів".

В інтерв'ю Овчинников сказав, що проходив навчання "на тимчасово підконтрольнійУкраїні території", але вирішив "продовжувати роботу" на батьківщині.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...