Хіти тижня. Харків'ян обурив автохам, котрий припаркував свого "пекельного коня" на місці вшанування жертв масової ДТП (фотофакт)

Коментатори мережі обурилися вчинком водія і до всього ще й встановили його ім'я.

Відповідний пост опублікував у Facebook офіцер прес-служби штабу АТО Олексій Лебідь, повідомляють Патріоти України.

На знімку зображений автомобіль-позашляховик припаркований на місці, де Lexus яким керувала 20-річна Олена Зайцева, врізався у натовп людей, куди люди продовжують приносити квіти.

"У мене немає жодного цензурного слова, яким би я міг підписати це фото. Дуже шкода, що навколо і далі залишається дуже багато недалеких людей", - написав Лебідь.

Коментатори також обурилися вчинком водія, навіть встановивши його ім'я.

У свою чергу один із користувачів соцмережі вказав на те, що позашляховик нібито був спеціально так припаркований під час слідчого експерименту, проведеного 1 листопада.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...