Хіти тижня. Х*йло отримав нове прізвисько, від росіян: "Прощавай, п**добол". Кадри протестів через підвищення пенсійного віку в Росії (фотофакти)

Одна справа отримати прізвисько від українських футбольних уболівальників, і зовсім інша - "поганяло" від власної молоді.

Молодь та підлітки Путіна точно не люблять. Фото: соцмережі.

Дівчина з портретом президента РФ Володимира Путіна і підписом Прощавай, п##добол стала символом учорашнього масового протесту в Росії проти підвищення пенсійного віку. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав російський незалежний авіаційний експерт Вадим Лукашевич, передають Патріоти України.

"Росія сьогодні", - написав він і опублікував фото дівчини, яка мітингувала проти підвищення пенсійного віку, з портретом президента РФ Володимира Путіна і підписом "Прощавай, п##добол".

"Одна справа отримати кликуху від українських футбольних уболівальників, і зовсім інша - поганяло від власної молоді", - написав Лукашевич у коментарях, і додав: "Кажуть, там багато фотографувалися з цим плакатом, але шукати будуть її - тому що саме вона своєю красою і молодістю створила образ, який вщент розбиває всю російську пропаганду".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...