Хіти тижня. Хіти тижня. "Шоу уродов": Відомий російський гуморист відзначився жартом про ракетний удар по США (відео)

Перспектива масового знищення американських громадян дуже розвеселила росіян.

Іван Ургант. Фото: соцмережі.

Російський гуморист і актор Іван Ургант в ефірі шоу "Вечірній Ургант" розповів жарт про "чудову російську ракету" "Авангард" і ракетний удар РФ по США. Про це йдеться в спільноті "Записки божевільного" в Twitter, передають Патріоти України.

"Шоу виродків! Ведучий Іван Угрант, радісно і весело, розповідає, яку дивну ракету отримала Росія до Нового року. Зал завзято сміється і плескає", - йдеться в повідомленні.

Дивитися на 0:48 хвилині.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...