Хіти тижня. Хочеться застрелитися зі штатного Форт-17: Київський патрульний показав Авакову, як працює розрекламована міністром реформа

Всього десять машин, два десятки особового складу і кілька змін поспіль без сну і спокою, – так доводиться патрулювати копам один із найбільших районів Києва, Голосіївський.

На своїй сторінці у Facebook колишній військовий, нині – патрульний, Василь Коряк зізнався: дуже часто їм дорікають, що надто довго їхали за викликом, передають Патріоти України.

Від звинувачень не відхрещуються, але вдіяти нічого не можуть: встигнути всюди, коли бракує автомобілів, нереально

"Найчастіше з ранку отримуєш команду "три машини виставити в центр згідно дислокації" і починається чергова прекрасна зміна….У порівнянні з минулими роками, кількість викликів збільшилася раз в десять-п'ятнадцять. Там все в перемішку:І "сусід світить лазером мені в холодильник". І "припарковане авто заважає виїхати з гаража". І "двоє невідомих побили заявника, забрали сумку з грошима, телефоном і документами".

Правоохоронець впевнений: такі провали в роботі – провина у першу чергу з боку міської влади. До поліції оголосили набір, але хто їх забезпечить всім необхідним, невідомо. Та й кількість негативу у бік тих, хто представляє закон, останніми роками збільшилася. І справа не тільки у розбитих Prius.

Та й тут, стверджує коп, самі патрульні ні до чого. Технічний стан машин не викликає оптимізму: "…нон-стопом, доливаючи бенз і омивач, передаються від зміни до зміни. Все частіше вибувають тупо через утому основних агрегатів - гібридні установки, варіатори, двигуни ... Отримати поповнення машинами - запевняю, найзаповітніша мрія будь-якого з командирів рот".

Такі зізнання яскраво пояснюють те, чому у 2016-му і на початку 2017 року масово почали звільнятися з "реформованих органів". І варіантів лишається небагато, як вважає Коряк: "Найпростіше - підняти лапки вгору, голосно заявити щось типу "я занадто прекрасний для цього гівна". Варіант більш пафосний - застрелитися з штатного Форт-17 прям посеред сигналячого затору на Саксаганського. Морозним ранком та під зворушливу мелодію ...".

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...