Хіти тижня. "Хотіла щось сказати патрульним, але випала з авто": Мережу обурила жінка, яка нетверезою сіла за кермо

За словами свідка, п'яні жінки обурювалися, що їх зупинили, але при цьому одна з них просто випала з машини, коли приїхали "копи".

Нетвереза жінка намагалася кудись їхати. Фото: соцмережі.

У Києві на Виноградарі стався кричущий випадок. П'яна жінка в неадекватному стані зі своєю подругою керувала автомобілем. Інцидент зафіксували на проспекті Правди. Свідок події описав все на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Живу на проспекті Правди. Бачу, близько 64 номери по пішохідній зоні пливе це "корейське диво", №AA3008CP. За кермом була ця леді (фото додаю), поруч з нею - теж така. З першого погляду зрозумів, що з ними щось не так: жестикуляція, міміка, скляний погляд і т. д. Працюю травматологом, розумію, про що кажу. Зупинилися вони прямо біля входу на дитячий майданчик. Як тільки почали виходити - "походон" видав моментально. Викликаю "копів", в двох словах пояснюю ситуацію. І хоча всі тут, у фейсбуці, постійно скаржаться, що довго їдуть - на мій виклик приїхали досить швидко і як раз в той момент, коли дами почали їхати", - йдеться в повідомленні.

За словами свідка, п'яні жінки обурювалися, що їх зупинили, але при цьому одна з них просто випала з машини, коли приїхали "копи". "Дами дуже обурилися, що їх зупинили. Водій хотіла вийти і щось пояснити полісменам, але випала з машини. Перегар - труба, як від старих алкашів. Встати відмовлялася, допомога "копів" не допомогла - потім знову всілася. Потім почала виключатися, просто засипати на асфальті. Викликали швидку, яка констатувала настільки сильне алкогольне сп'яніння, що довелося госпіталізувати", - написали на сторінці.

Користувачі мережі обурені п'яною жінкою, яка сіла в такому стані за кермо. "Чиєсь життя врятували", - написала Олена Хозар. "Молодець, що не пройшов повз! Хто знає, чим би все закінчилося, якби вони поїхали!" - прокоментував Сергій Сарган. "Що у неї в житті могло трапиться такого, коли багато пенсіонерів просто голодують. Тут як раз випадок "зажерлась", - написала Євгенія Александрова.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...