Хіти тижня. Хто була та панянка, котра трощила сокирою спорткар "Порше Бокстер" біля центральної київської синагоги

У поліції впевнені, що хтось вирішив дозволити собі недешевий розіграш.

Дівчина із сокирою просто грала роль? Фото: скріншот з відео.

Вчора в соціальних мережах з'явилося вірусне відео, на якому блондинка в рожевому пальто і сріблястих чоботях розмальовує балончиком дорогущий спорткар "Порше Бокстер" зеленою фарбою. Дівчина старанно виводила на двері слово "Сволота". Після чого сокирою починала бити по капоту і лобовому склу. Відеозапис знято збоку, з вікна автомагазину "Ferrari Kiev". Користувачі губились в здогадках про те, що це було, а потім вирішили - помстилася своєму колишньому, передають Патріоти України.

У поліції журналістам повідомили, що викликів зафіксовано не було. У Хоральній синагозі Бродського, біля якої стався інцидент ", теж розвели руками. Розслідувачі спробували відшукати першоджерело відео, але і це не вдалося. Коли вже здавалося, що історія так і не отримає ніякого продовження їм в руки потрапив ролик в "Ютуб", який вчора опублікував користувач з ніком Vitaliy Gromov. Це відео знято з іншого ракурсу і видно капот "Бокстера".

З цього ракурсу, коли дівчина малює фарбою помітно: вона не така насичена, а значить, швидше за все, відмивається. Сокира, якою б'є дівчина підозріло легко відскакує від капота і помітних слідів на ньому немає. Чинило опір і лобове скло, хоча в кінці-кінців в ньому з'явилася діра, в якій і залишилася сокира. Але не виключено, що замість лобового скла стояло пластикове.

Збентежив і номерний знак "Порша" - NOSTRESS1. У перекладі - "немає стресу 1" Номер фальшивий - в Україні максимальна кількість знаків, яку дозволено мати на номерному знаку вісім, а в даному випадку їх дев'ять.

Першоджерело вірусного відео невідоме, приблизно в один і той же час його запустили кілька користувачів. Одним з таких першоджерел стала співачка Тоня Матвієнко, можливо ми побачимо ролик з "Порше" в її найближчих кліпах. Але співачка запевняє - вона тут ні до чого.

- Ми обідали у ресторані перед виїздом та просто стали очевидцями ситуації. Купа людей знімала це відео на телефони, але професійних відеокамер ми там не помітіли, - розповіла артистка.

Яскравим відео зацікавилися навіть в поліції. На місце ближче до вечора 13 листопада виїжджала група, але машини вже не застала.

- Заяви від господаря кабріолета ні 13, ні 14 листопада не було, - сказали в прес-службі поліції Києва. - Швидше за все, це розіграш.


Джерело: KP.ua

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...