Хіти тижня. Хто і за що прикінчив чотирьох українських політологів? - лідер "С14"

Євген Карась переконаний, що чотирьох українських політологів, які минулого року загинули у результаті аварії на автодорозі «Київ – Варшава», вбили на замовлення Росії.

Фото: Антифашист.Лідер громадського руху «С14» Євген Карась переконаний, що чотирьох українських політологів, які минулого року загинули у результаті аварії на автодорозі «Київ – Варшава», вбили на замовлення Росії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Володимир КарагяурЗразу після аварії Карась був переконаний, що політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров та Володимир Карагяур потрапити у звичайну аварію.

«Як тільки вони загинули в жахливому ДТП восени я відразу написав керівнику місцевої поліції. Чи немає слідів Росії? Відповів мені, що ні, друже. Поговорили за деталі. Все виглядало природньо», – розповів він.

Олександр МаслакЧерез кілька місяців лідер «С14» змінив свою думку щодо причини смерті політологів.

«Пройшло кілька місяців. І навіть звичайні слідчі поліції знайшли ознаки непростої ДТП в справі. Я перепитав – друг відповів “є таке діло, не все так просто виявилося”», – написав він.

Олексій КуріннийНа його думку, за їхнім вбивством стоїть Росія.

«За що убили? За те, що їздили в Польщу переважно з історично-суспільними балачками. Спільні цінності, бачення, історичні нюанси, шляхи діалогу. Росія вкладала мільйони в розпалювання ненависті та провокацію західного фронту для України. А з боку України працює зграйка ентузіастів. За це і убили», – переконаний Карась.

Олександр Ніконоров

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...