Хіти тижня. "Хватит уже врать!": Путінський "гібрид" у відчаї видав правду про втрати у "республіці"

Командування "гібридів", за наказом з Москви, ретельно приховує правду про загиблих, але виходить це в нього все гірше і гірше.

Втрати у "гібридів" просто величезні. Фото: соцмережі.

Російське керівництво окупаційних військ «ДНР» приховує реальні цифри загиблих найманців. Про це пише в Facebook офіцер ЗСУ з ніком Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.

На просторах Інтернету він наткнувся на звернення одного з бойовиків до якогось «командира Безсонова». Він викриває «командира» у брехні і вимагає розповісти правду. «Почему вы не пишите о Героях которые отдали жизнь за Донбасс, почему не пишите о добровольцах которые приехали нас поддержать и отдали самое главное», — пише терорист (Орфографія и стилістика автора збережені).

Зі свого боку Анатолій Штефан Штірліц повідомляє, що терористи отримують адекватну відповідь на обстріли позицій ООС. Відповідно, зростає число втрат серед російсько-окупаційних військ. Однак командування, за наказом з Москви, ретельно приховує правду про загиблих.

«Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" і небажанням останнім часом захищати так звані кордони республіки. Більшість бойовиків, які брали участь в бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями "русского мира" і так званої "Новоросії" та звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ», - пише Анатолій.



Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...