Хіти тижня. Кліп відзняв у Парижі: Італійський музикант переспівав пісню "Океану Ельзи" (відео)

Італійський музикант зізнається, що вперше почув мелодію під час своєї поїздки в Білорусь, і тоді вона засіла в його голові.

П'єтро Габріелє. Фото: Телеграф.

Італійський співак Pietro Gabriele виконав відому пісню "Коко Шанель" української групи "Океан Ельзи" італійською мовою. Про це повідомляє "Твій портал", передають Патріоти України.

Італійський музикант зізнається, що вперше почув цю мелодію під час своєї поїздки в Білорусь і тоді вона засіла в його голові. А тепер він вирішив створити її італійську версію та навіть зняв на неї драматичний кліп у Парижі.

"Взято з пісні "Коко Шанель" від відомої української рок-групи "Океан Ельзи". Переклав і виконав П'єтро Габріелє", - підписав він ролик.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...