Хіти тижня. "Когда ты уже сдохнешь, с...ка!": Росіяни неоднозначно відреагували на новорічне привітання Путіна (відео)

Побажання "миру, любові та щастя" від президента викликало у пересічних громадян незаплановану пропагандою реакцію.

Путін привітав росіян. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін на новорічному вечорі в Великому театрі, в Москві, привітав країну і побажав "усім здоров'я, любові і щастя". Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Twitter російський пропагандист Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Я бажаю всім здоров'я, любові, щастя! Миру і процвітання нашої Батьківщини! З наступаючим святом, з наближенням 2019 роком!", - привітав усіх Путін.

У мережі з негативом відреагували на привітання глави Кремля. "Ось у мене приходять рахунки. Я їх плачу. І працюю по шість днів на тиждень по 12 годин. Рахунки ростуть, а зарплата ні. Путін при владі вже 19 років. Може пора йому на спокій? Травить анекдоти і я можу", - пише один з користувачів.

"А старому дідові по великим театрам шаритися хочеться, вибачте що не матом цю с-ку називаю. Путін. Іди. Пора тобі. Тільки з порожніми руками на вихід", - додає інший коментатор.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...