Хіти тижня. "Когда же этот п**дец закончится": Екс-бойовик "ДНР" обурений життям у "молодій республіці"

Донеччанин написав, що воював за "незалежність" "ДНР" на фронті, але зараз знайти роботу і забезпечити собі нормальне існування він не може.

Окупований Донецьк. Фото: Дзеркало тижня.

Один з жителів окупованого Донбасу розповів про жебрацькі зарплати і неможливість знайти нормальну роботу в "ДНР", написавши в паблік "Донецьк Live" емоційний пост про важку обстановку в Донецьку, передають Патріоти України.

Стало відомо, що донеччанин, який назвав своє повідомлення криком душі, обурений рівнем зарплат в 6000 рублів, при цьому велика частка вакансій стосується продавців, торгових представників та вантажників.
Донеччанин написав, що воював за "незалежність" "ДНР" на фронті, але зараз знайти роботу і забезпечити собі нормальне існування в Донецьку він не може. Маючи в своєму розпорядженні власний автомобіль, він відмовляється "гробити" його за жалюгідні 300 руб. на день "+ паливо" і ставить риторичне питання про те, "когда же этот п**дец закончится".

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...