Хіти тижня. "Коханий" і школа в Великобританії: Соцмережі видали подробиці життя дочки "ідеолога Новоросії" (фото)

У жовтні 2017 року Катерині Царьовій виповнилося 14 років. Однак на знімках дівчина виглядає явно не на свій вік.

Олег Царьов із родиною живе у Криму. Фото: Еспресо.TV.

Середня дочка колишнього члена Верховної Ради, так званого спікера "парламенту" "Новоросії" Олега Царьова Катерина живе з батьком в особистому санаторії в окупованій Ялті. Про це це свідчить інформація на її сторінках "Вконтакте" і Instagram, передають Патріоти України.

Зазначимо, що в 2014 році, коли Царьов втік з України, його середній дочці було близько 11 років. У жовтні 2017 року їй виповнилося 14 років. Однак на знімках дівчина виглядає явно старше за свій вік.

Судячи по сторінці "Вконтакте", адреса проживання Царьової-молодшої в Ялті - вулиця Кірова 39. Саме там знаходиться дитячий санаторій, який так звана влада Криму передала родині побіжного екс-нардепа "для реконструкції".

Також Царьова-молодша часто постить фотографії з Ростов-на-Дону і своїм бойфрендом.

На сторінці Царьової-молодшої "Вконтакте" зазначено, що вона вчиться в ялтинській школі №12. Однак в Instagram є знімок, датований 2016 роком. Згідно геотегу, фотографія була зроблена в елітній британській школі Gordonstoun. Вартість навчання в ній стартує з 25 і по ходу досягає 37 тисяч британських фунтів в рік.

Крім Катерини, у Олега Царьова є ще троє дітей: Максим (1995 року), Ольга (1999 роки) та Ігор (2008 рік). Раніше повідомлялося, що двоє старших нащадків екс-нардепа вчаться в навчальних закладах на Заході.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...