Хіти тижня. "Коли одного призвали, інший пішов добровольцем": У мережі згадали загиблих у АТО братів-близнюків (фото)

Близнюкам Артему і Максиму було по 26 років. Мати до останнього не вірила, що синів більше немає в живих.

Артем і Максим Лащенки. Фото: соцмережі.

Брати-близнюки - Артем і Максим Лащенко. Народилися і померли в один день. Їх бойова машина потрапила під обстріл при виході з Шахтарська. Кажуть, що шансів вижити - не було. Згадати про загиблих братів закликала у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" Тетяна Іва, передають Патріоти України.

Максима поховали в серпні 2014 року. А ось Артем майже рік вважався безвісти зниклим. Брат за брата. Так кажуть про близнюків все, хто їх знав. Коли одного призвали, інший пішов слідом за ним добровольцем. Служили хлопці разом - в 25-й повітряно-десантній бригаді. Обох нагородили орденом «За мужність» третього ступеня, посмертно.

Разом і загинули. Близнюкам Артему і Максиму було по 26 років. Мати до останнього не вірила, що синів більше немає в живих.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...