Хіти тижня. Компенсація не запланована: Через Кримський міст керчанин демонстративно спалив свій будинок (відео)

Земля дачного кооперативу заважала будівництву нової траси Севастополь-Керч — так званої "Тавріди".

Керчанин спалив свій будинок. Фото: скріншот з відео.

Керчанин спалив будинок, якого окупанти конфіскували для прокладання траси до недобудованого мосту через Керченську затоку. Новину передають Патріоти України.

Земля дачного кооперативу заважала будівництву нової траси Севастополь-Керч — так званої "Тавріди". Окупанти обіцяли за неї солідну компенсацію. Щоправда, за самі будинки розрахунків не планувалося. Так і не дочекавшись грошей, дачник підпалив будинок. Вогонь від прощального феєрверку бачили від самої Керчі, повідомили місцеві ЗМІ.

Вартість "федеральної траси", яка має з`єднати Керченський міст із Сімферополем і Севастополем, постійно зростала і досягла 166 млрд руб. "Можна подумати, федеральна траса, - написали з цього приводу в коментарях місцеві жителі, - Нью-Васюки чергові для розпилу бабла."

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...